Ons team helpt u graag!

Renske Thomas, parodontoloog NVvP en Marjolein Zijm, mondhygiënist hebben ruim 10 jaar ervaring in de specialistische parodontologie en zijn in 2022 hun eigen praktijk ‘parodontologie Epe’ gestart.

"Wij streven een goede patient- verwijzer- zorgverlener -relatie na en bieden een heldere structuur voor goede zorg."

Onze visie

De basis van voorspelbaar succes bij de parodontale behandeling is de combinatie van goede diagnostiek en een stabiele behandelstructuur binnen een enthousiast team, en dat zijn we!

Het team

Renske Thomas

Parodontoloog en praktijkeigenaar

Renske is tandarts (1997)- parodontoloog (2011). Ze denkt in mogelijkheden, is vriendelijk, onbevooroordeeld, informatief en hoort van patiënten dat ze zich bij haar op hun gemak voelen. Na het afronden van haar specialisatie werkte ze in de Paro-verwijspraktijken te Zwolle en in Arnhem, waar ze Marjolein ontmoette. Naast Parodontologie Epe werkt ze bij ‘de parodontoloog’ in Groningen en begeleid ze promovendi en scriptie studenten als docent/onderzoeker aan UMC Radboud te Nijmegen. 

Marjolein Zijm

Mondhygiënist en praktijkeigenaar

Marjolein is mondhygiënist bij parodontologie Epe. Ze is goed in en geniet van ons mooie vak. Haar geduld, handvaardigheid en creativiteit in combinatie met mensen in hun waarde laten, maken haar een fijne behandelaar. Al sinds haar 9e jaar -ze groeide op op Texel- wist ze dat ze mondhygiënist wilde worden en na 4 jaar studie en 10 jaar ervaring binnen het specialisme parodontologie, is ze samen met Renske, parodontoloog, eigenaar van praktijk ‘Parodontologie Epe’. 

Marjolijn Smit

Marjolijn heeft een paro-hart en werkt sinds 2023 als mondhygiënist bij Parodontologie Epe. Ze is een vriendelijk coachende, aardige, kundige en behulpzame behandelaar. Ze groeide op op Terschelling. Nadien volgden vestigingsplekken, Zwolle, haar opleiding aan de Hanze hogeschool in Groningen, een parodontologie keuze-stage in Den Haag en nu Apeldoorn. 

Floortje van der Most

Assistente

Floortje is vriendelijk, welbespraakt en u treft haar aan de telefoon, de balie of aan de stoel. Ze is dol op lezen en is paro-assistente in opleiding sinds september 2023. Niet alleen assisteert ze aan de stoel en zorgt dat rondom de behandeling alles soepel verloopt, ook maakt ze röntgenfoto’s, geeft instructies en polijst tanden mooi schoon. 

Zahide

Stagiaire

Zahide is mondhygiënist in opleiding met bijzondere interesse voor parodontologie.

Vacature: Tandarts/ balie -assistent
(22-36 uur)

Ben je tandartsassistente en heb je interesse in ons vak, ben je van harte welkom om te solliciteren en een dag mee te lopen in onze verwijspraktijk.

Je afwisselende taken omvatten:
assisteren aan de stoel, kleuren- en röntgenfoto’s maken,medische anamnese en parodontium status invoeren, polijsten, poetsinstructies geven, maar ook steriel staan bij chirurgische ingrepen, balie/ gastvrouw werkzaamheden, het beheren van het sterilisatieproces en helpen met de gezamenlijke eind-schoonmaak.

De dagen zijn in ieder geval de maandag (9 uur) en de dinsdag (9 uur) en de derde en/of vierde (halve) dag in overleg. Marjolein Zijm, praktijkmanager en mondhygiënist, komt graag met jou in contact, stuur je sollicitatie naar praktijkmanager@parodontologieepe.nl. We zien ernaar uit om kennis met jou te maken op de Dwarsweg 11 in Epe!

Ook werken bij Parodontologie Epe?

Als startende praktijk zijn we in 2024 op zoek naar versterking van ons team, naar mensen die enthousiast zijn voor de specialistische parodontologie. Assistenten, steri- en balieassistenten, mondhygienisten kunnen altijd een open sollicitatie sturen of contact opnemen met Marjolein op: Praktijkmanager@parodontologieepe.nl

Kwaliteits-keurmerk

In onze praktijk zijn we bezig met het verbeteren van de kwaliteit op diverse vlakken, zoals klantgerichtheid en patiënt perspectief (hoe ervaart u het in de praktijk), hygiëne en professioneel handelen, organisatie en communicatie, implementeren van de wet- en regelgeving en nascholing en bekwaamheid van alle medewerkers. Binnen de parodontologie worden parodontologen gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP). Op de website van de NVVP (NVvP.org) vindt u een lijst met de erkende specialisten. Renske is erkend door de NVvP, de laatste visitatie was in 2021. Renske is tevens visiteur voor de NVvP. Marjolein werkt al jarenlang conform de richtlijnen van de NVvP. Parodontologie Epe is sinds de zomer van 2022 erkend als verwijspraktijk door het consilium van de NVvP. Klink op het keurmerk voor meer info.

De praktijk wordt elke 5 jaar op kwaliteit beoordeeld door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.

Parodontologie Epe in de media

Klik op de afbeelding om meer te weten te komen

Voor verdere vragen kan u contact met ons opnemen.

Contact formulier

0578-745031
Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 9-13u

Adres

Dwarsweg 11, 8161 CH, Epe

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 8:15 – 16:45 uur
Dinsdag: 8:15 – 20:30 uur
Woensdag: voorlopig gesloten
Donderdag: 8:15 – 16:45 uur
Vrijdag: 8:15 – 16:45 uur