Ons team helpt u graag!

Renske Thomas, parodontoloog NVvP en Marjolein Zijm, mondhygiënist hebben ruim 10 jaar ervaring in de specialistische parodontologie en zijn in 2022 hun eigen praktijk ‘parodontologie Epe’ gestart.

"Wij streven een goede patient- verwijzer- zorgverlener -relatie na en bieden een heldere structuur voor goede zorg."

Onze visie

De basis van voorspelbaar succes bij de parodontale behandeling is de combinatie van goede diagnostiek en een stabiele behandelstructuur binnen een enthousiast team, en dat zijn we!

Het team

Marjolein Zijm

Mondhygiënist en praktijkeigenaar

Marjolein studeerde mondzorgkunde (2007-2011) in Nijmegen. Sindsdien is zij werkzaam als mondhygiënist in een gespecialiseerde praktijk voor parodontologie in Arnhem. Het werken met complexe casussen en het individualiseren van de behandeling is inmiddels haar specialiteit geworden. Voor psychologie en communicatie heeft zij dan ook een bijzondere interesse, waarbij eerlijkheid en directe communicatie haar steekwoorden zijn. Na 11 jaar in het vak, is het tijd om samen met Renske een eigen praktijk te starten.

Renske Thomas

Parodontoloog en praktijkeigenaar

Renske studeerde tandheelkunde (1992-1997) in Amsterdam, nam nadien waar als in diverse praktijken. Ze werkte als docent en onderzoeker op het Universitair Medisch Centrum in Groningen op de afdeling tandheelkunde (1999-2012). Dat mondde uit in een proefschrift ‘secundaire cariës’ in 2007. Van 2009 -2012 volgde ze de specialisatie opleiding tot parodontoloog. Academisch werkzaam is ze nu op het RadboudUMC. Ze heeft met veel plezier gewerkt in de parodontologie praktijken in Zwolle, Arnhem en Groningen, desondanks is het nu tijd voor een eigen praktijk! Renske is tevens visiteur voor de NVvP.

Marjo Smit

Floor van der Most

Assistente

Ook werken bij Parodontologie Epe?

Als startende praktijk zijn we in 2024 op zoek naar versterking van ons team, naar mensen die enthousiast zijn voor de specialistische parodontologie. Assistenten, steri- en balieassistenten, mondhygienisten kunnen altijd een open sollicitatie sturen of contact opnemen met Marjolein op: Praktijkmanager@parodontologieepe.nl

Kwaliteits-keurmerk

In onze praktijk zijn we bezig met het verbeteren van de kwaliteit op diverse vlakken, zoals klantgerichtheid en patiënt perspectief (hoe ervaart u het in de praktijk), hygiëne en professioneel handelen, organisatie en communicatie, implementeren van de wet- en regelgeving en nascholing en bekwaamheid van alle medewerkers. Binnen de parodontologie worden parodontologen gevisiteerd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP). Op de website van de NVVP (NVvP.org) vindt u een lijst met de erkende specialisten. Renske is erkend door de NVvP, de laatste visitatie was in 2021. Renske is tevens visiteur voor de NVvP. Marjolein werkt al jarenlang conform de richtlijnen van de NVvP. Parodontologie Epe is sinds de zomer van 2022 erkend als verwijspraktijk door het consilium van de NVvP. Klink op het keurmerk voor meer info.

De praktijk wordt elke 5 jaar op kwaliteit beoordeeld door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.

Parodontologie Epe in de media

Klik op de afbeelding om meer te weten te komen

Voor verdere vragen kan u contact met ons opnemen.

Contact formulier

0578-745031
Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 9-13u

Adres

Dwarsweg 11, 8161 CH, Epe

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 8:15 – 16:45 uur
Dinsdag: 8:15 – 16:45 uur
Woensdag: voorlopig gesloten
Donderdag: 8:15 – 16:45 uur
Vrijdag: 8:15 – 16:45 uur