Intercollegiaal overleg

Wij denken graag met u mee over uitgebreidere behandelplannen waar sprake is van een parodontale component. Om deze reden zijn wij altijd bereikbaar om samen met u van gedachten te wisselen over de planning van deze complexe casussen.

Indien u of uw mondhygiënist bij één van uw patiënten een PPS-score 2 of 3, furcatieproblemen en/of angulaire botdefecten vaststelt bij de eerste screening is het verstandig om op dat moment al in te schatten of de volledige behandeling in uw praktijk kan plaatsvinden. Als dat niet het geval is kunt u de patiënt wellicht beter direct insturen en geen verder onderzoek meer uitvoeren. Hierdoor kan de patiënt sneller door het behandeltraject geleid worden. Bovendien worden dubbele kosten voorkomen of wordt voorkomen dat uw patiënt in een later stadium niets meer vergoed krijgt van de zorgverzekeraar.

Via onze baliemedewerker kunt u een afspraak maken voor intercollegiaal overleg. Op maandag, dinsdag en donderdag tussen de middag past dat het makkelijkst in onze agenda.

Voor verdere vragen kan u contact met ons opnemen.

Contact formulier

0578-745031
Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 9-13u

Adres

Dwarsweg 11, 8161 CH, Epe

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 8:15 – 16:45 uur
Dinsdag: 8:15 – 20:30 uur
Woensdag: voorlopig gesloten
Donderdag: 8:15 – 16:45 uur
Vrijdag: 8:15 – 16:45 uur