Tarieven en Facturering

Voor uw behandeling wordt een kostenbegroting gemaakt. 
Het is belangrijk dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Wij raden u aan om bij uw verzekering te informeren naar de vergoeding van de behandelkosten. De ziektekostenverzekeraars hanteren uiteenlopende vergoedingen. Dit is sterk afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de gekozen verzekeringsvorm.
 
 
Parodontologie hanteert de tarieven conform de wettelijk vastgestelde Prestatie- en tariefbeschikking Tandheelkundige zorg.
De maximale tandartstarieven worden jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (Zorgsector Mondzorg). De vastgestelde prestatie- en tariefbeschikking tandheelkundige zorg wordt jaarlijks veranderd en is aan het eind van het jaar voor het volgende jaar te vinden op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.
 

U ontvangt uw factuur via Infomedics.

In onze praktijk geven wij graag aandacht en zorg aan u. Daarom hebben wij de financiële administratie uitbesteed aan factureringsbedrijf Infomedics. Dit betekent dat u een factuur ontvangt van Infomedics uit naam van het Parodontologie Epe. U ontvangt uw factuur bij voorkeur digitaal, zorg ervoor dat uw juiste e-mailadres en 06-nummer bekend zijn bij Parodontologie Epe. Uw factuur toch liever op papier ontvangen? Geef dit door aan de balie van Parodontologie Epe.

Voor verdere vragen kan u contact met ons opnemen.

Contact formulier

0578-745031
Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 9-13u

Adres

Dwarsweg 11, 8161 CH, Epe

Maandag: 8:15 – 16:45 uur
Dinsdag: 8:15 – 20:30 uur
Woensdag: voorlopig gesloten
Donderdag: 8:15 – 16:45 uur
Vrijdag: 8:15 – 16:45 uur